18 Nisan 2016 Pazartesi

Mimoza Yağı


Mimoza yağı çok ender bir kullanım alanına sahiptir. Bizler bu ender kullanıma sahip olan bitkisel yağ hakkında bilgiler vererek merak edenlere yardımcı olmaya çalışacağız. İyi okumalar dileriz. 

Mimoza Yağı 

Mimoza Yağı
Mimoza ağacının mükemmel kokusu ile birlikte üretilen yağ sayesinde bir çok rahatsızlığınız ortadan kalkacak ve rahatlayacaksınız. Ayrıca cildiniz için de son derece etkili olan mimoza yağı bir çok cilt sorununuzla beraber güzelliğine özen gösteren kişilerin de sıkça kullandığı bir yağdır.Çiçekleri sarı bir renkte olan mimozaların görünüşü oldukça güzel ve hayranlık bırakır. Siz de mimoza yağını kullandığınız taktirde cildiniz aynı mimoza çiçeği gibi güzel bir görünüme kavuşur ve aynı zamanda parlaklık kazanan cildiniz, erken yaşlanma problemi gibi sorunlardan da kurtulur.

Mimoza Yağı Faydaları


Mimoza yağı ile birlikte bir çok rahatsızlıktan kurtulmanız mümkün olacaktır. İdrar yollarında oluşan mikroplanmaların giderilmesinde en etkili doğal ilaçlardan olan mimoza yağı ile birlikte tüm idrar yolu sorunlarınızı ortadan kaldırarak rahatlayacaksınız. Mimoza çiçeği güze kokusu sayesinde kozmetik ürünlerinde de sıkça kullanılır bu sayede de güzel ve etkili bir kokuya sahip olursunuz.

Kuru ciltlerin düşmanı olan mimoza yağı sayesinde soğuk havalarda oluşan ciltteki çatlamaların tedavisi artık çok kolay olacaktır. Cildinize uygulayacağınız mimoza yağı ile birlikte masaj sayesinde çatlaklardan kurtulabilirsiniz. Ancak bu uygulamayı düzenli bir biçimde yapmanız etkisini artıracaktır. Yıpranmış ciltlerinizin onarımını da mimoza yağı ile yapmanız cildinizdeki yıpranan ve hasar gören hücreleri yenileyecek ve daha parlak bir görünüm kazanmasına olanak sağlayacaktır. 


Mimoza Yağı Nasıl Kullanılır ?





Cildinizde oluşan ve özellikle ergenlik döneminde daha da çok artan akne ve sivilcelere karşı da en etkili bakım ürünü olarak mimoza yağını kullanabilirsiniz. Ciltteki akne ve sivilceleri ortadan kaldırdığı gibi cildinizi pürüzsüz bir yapıya kazandıracak ve sivilcelerden dolayı oluşan lekeleri ortadan kaldıracaktır. Ayrıca afrodizyak etkisi ile de cinsel yaşamınızı olumlu bir yönde etkileyecektir.




Hem sağlık hem cilt hem de saç bakımında kullanılan  Zeytin Yağı hakkında bilgi almak için linkimize tıklayabilirsiniz. Blog sayfamızı okudğunuz için teşekkür ederiz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder