25 Mart 2016 Cuma

Egza Yağı


Egza Yağı
Egza yağı adını az duyduğunuz ve kullanım alanı oldukça az olan bir yağdır. Biz bu ender yağ hakkında sizlere bilgiler vereceğiz. İyi okumalar dileriz. 

Egza Yağı

Birçok alanlar da kullanılan egza yağı maskeler de, yağ olarak masajlar da, haplar da ve kremlerin yapımların da kullanılmaktadır.
İster masajla ister nemlendirerek isterseniz de küvetinizi doldurarak ve 9-10 damla ekleyerek de bu kolaylığı sağlamış olursunuz. Ek olarak da içeceğinize de katıp kullanabilme imkanınız vardır.

Egza Yağı Faydaları

Bu egza yağı özellikle de egzama hastaları için birebir olmakla beraber cilt üzerin de bulunan kızarıklıklar ve oluşan kaşıntıların yok olmasın da etkili olmak ile beraber tahriş olan cildiniz üzerinde ki faydalı olan hücreleri beslemektedir. Beslediği gibi o cildi de kuvvetlendiriyor.


Bu derinin de çatlamasını ve kurumasını da ve ek olarak da kabarmasını da engellemektedir. Böylelikle cildin yaşlanmasını da engellemiş olacaksınız. Bitkisel yağların içerisin de kullanılan bu yağ kemik, kas ve sinir sistemlerinin iyileşmesinde de faydalı olmaktadır. İsteğiniz doğrultusun da birkaç yağları karıştırarak da kullanabilirsiniz.

Bu egza yağı ile işlemlerinizi yapmadan önce rahatsızlıklarınıza göre davranmanız gerekmektedir. Bunun için de alacağınız yere ya da doktora danışmanız gerekmektedir.

Bir önceki yazım   Dere Otu Yağı hakkında bilgi almak için linke tıklayabilirsiniz. Bitki yağları hakkında daha fazla bilgi almak için blog sayfamızı takip edebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder